Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μας Ψεκάζουν : οι φωτογραφίκές αποδείξεις

Πολύ συχνά βλέπουμε τον τελυταίο καιρό φωτογραφίες που εμφανίζονται στα διάφορα μπλόγκς ή στα κοινωνικά δίκτυα που μας παρουσιάζονται ως αποδείξεις για την ύπαρξη χημικών ψεκασμών. Συνήθως αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν εσωτερικά μεγάλων αεροσκαφών τα οποία έχουν εγκατεστημένα μέσα συστήματα με βαρέλια, σωλήνες και ηλεκτρονικά τα οποία δείχνουν απολύτως μυστηριώδη... Άλλα επίσης μας δείχνουν διάφορα ακροφύσια τα οποία είναι εγκατεστημενα στο εξωτερικό του αεροσκάφους και επίσης μας λένε ότι πρόκειτε για ακροφύσια ψεκασμού.

Το πρόβλημα είναι ότι το συμπέρασμα πως πρόκειται για απόρρητες φωτογραφίες που έχουν διαρεύσει και αποδυκνείουν την ύπαρξη αεροψεκασμών είναι το ίδιο με το να συμπεράνουμε ότι πρόκειτε για ιπτάμενα ζυθποιεία μπύρας τα οποία εκμεταλεύονται την χαμηλή πίεση στα 30000 πόδια ώστε να πετύχουν εξωτικές ποικιλίες του δημοφιλούς ποτού.

Πάμε λοιπόν να δούμε αν μπορούμε να λύσουμε το μυστήριο

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Χημικοί Ψεκασμοί

Καλημέρα,


Θέλω να σχολιάσω μερικά πράματα που ακούω σε αυτό το video

Το ότι δηλώνει πιλότος δε σημαίνει ότι έχει γνώσεις φυσικής της ατμόσφαιρας και αυτό φαίνεται από τα λάθη που κάνει σε αυτά που ισχυρίζεται

Λέει: « Contrails-Condensation trails ίχνη συμπύκνωσης κηροζίνης» ΛΑΘΟΣ